Monday, February 25, 2008

Komen@Pendapat@Pertanyaan

Kepada rakan-rakan & pembaca blog ini, komen & pendapat daripada korang semua adalah sangat-sangat dialu-alukan. Kepada mereka yang pernah menyertai lelongan hartanah, perkongsian pengalaman anda di blog aku yang tak seberapa ini juga adalah sangat-sangat dihargai. Kalau ada pertanyaan berkaitan dengan acara lelongan pun, boleh isikan pada ruangan comment.

Kalau nak e-mail aku pun boleh, ini e-mail address aku :
wankhairi@yahoo.co.uk

A Winner Never Quit, A Quiter Never Win

5 comments:

wani said...

waaa...thank you for sharing your experience to the details.. bila baca ur blog, sebijik keadaan saya sekarang ni. nak beli first house melalui lelongan.

terima kasih!!

Anonymous said...

mcm guaman ad charge x?

Terbaeek Mobile said...

Guaman ada charge mengikut harga rumah

Admin Buat-Duit-Lumayan said...

Kaiser... Sy nk mntk tlg ni. Bole bg email x? Fon no lg senang.

Admin Buat-Duit-Lumayan said...
This comment has been removed by the author.